Alla inlägg under februari 2008

Av Isa - 17 februari 2008 16:36

Aj aj nu är det slut på VM, synd. Tycker att det är sådan spännande tv underhållning! Ferry kommer bli en superb tv kommentator i framtiden, hoppas han inspirerar och tränar upp efterträdare på skidstadion i Storuman också! Ungefär som Björndahlen och Svendsen =)


Spåra idag igen med Pa BaZoSp och HS, glada vovvar !


Hs och jag skejtade runt 4 km spåret idag, blev trött för jag lånade ut min motorhund och körde med lilla röda spetsen...


Vad är det som gör att jag alltid vill vila innan jag ska gå på festligheter? Sista 15 min vill jag helst bara slappa och ta det lugnt allra best tvärsussa lite. Är det för att man ska fixa att vara social sen kanske? Det blir sådär att man skyndar sig massor först för att man ska hinna vila lite innan det är dags.


// Isa



Av Isa - 16 februari 2008 19:30

Trött idag.......

Av Isa - 16 februari 2008 11:59



Nu ska jag se första biten av stafetten Herrar och sen spela in slutat för det krockar med årsmötet. Typiskt...


Av Isa - 16 februari 2008 11:42

Tror det har hänt nu det där som folk pratar om. Jag måste åke skidor för hela kroppen blir glad och man blir som endorfindopad hela dagen. Spurtade runt en sväng lilla rundan igår  och en bit på isen. Solsken och tokhärligt!


Träna blodspår med vovven igår. Ivrig och lite slarvig men tillslut så hitta han rätt =). Ska ju spåra älg till hösten är tanken när matte är utomlands.


Festligt på kvällen med ett glatt gäng och många goa gormérätter.


// Isa

Av Isa - 14 februari 2008 20:16

Idag vilar vi och surfar... Träningsvärken i vänstervaden håller på att släppa. Det blåser ute. Jag är trött...  Fisken var god =)


Hittade mitt gamla examensarbete på nätet!

 http://66.102.9.104/search?q=cache:N4EUYzJrkHoJ:hippocampus.slu.se/bibliotek/dokument/Jeanette%2520Svensson,Isabell%2520Westman.pdf+%22Isabel+Westman%22&hl=sv&ct=clnk&cd=7&gl=se


VM.. Ingen medalj idag, rackarns. Måste kolla upp när det är nästa lopp. Dubbelt norskt i topp, de snackar pent och åk bra =). Hejja hejja svenskarna snart är det er tur, hoppas, hoppas.



// Isa

PS. Scrubs börjar 22.25 för den som gillar det ;0) DS

Av Isa - 14 februari 2008 16:54

Tjo!


Tur man inte läser så mycket "blaskor" har en aning om vad medierna ska mumsa i idag efter mixstafetten.


Själv tyckte jag det var spännande att se ända in till slutet med bronsmedaljen så svindlande nära! Sport när den är som bäst, spännande! Jag håller tummarna för att skidskyttarna skall få sina medaljer så man får glädjas med dem och skrattgråta med Pichler ;0). Med tanke på den otroliga framfarten som Ferry hade bådar det gott!  Hejja hejja!!!


// Isa

Av Isa - 14 februari 2008 16:39

Igår började det igen.

Försök inte ringa 21.00-22,00 på onsdagar.


En hektiskt dag idag med möte för nästa meningsfullfritidsplanering, kontakt med studieförbund, inrusning på statoil (Glada AL hade provat baka LAVAbrödet! Vi planerade på utveckla det med solrosfrön och nötter. Jag tror på´t !), förhandlingar på ICA och sen författande av inbjudan till partierna i kommunfullmäktige och lite annat folk. Sen iväg och hålla ridlektion och mata hästar.


Nu puttrar folieinlindade fisken i ugnen och jag provade hacka ner lite morötter och potatis som ska stekas runt paketet tänkte jag.. Vi får väl se. Paprikan och svampen lär väl brännas på 200 grader men men...


Nu ska jag se inspelade VM starten med damerna innan 18.15 då det är herrarnas!


// Isa

PS. Finns inte MP representerat i KF  ? DS

Av Isa - 13 februari 2008 16:10

Vänta på HS som kommer strax. Vi ska trotsa stormen och bege oss ut i skiddräkten med vovvar och vilja !


Idag hade tant Karin och jag "Bazze" framför vagnen för andra gången och han var jätteduktig! Skoj!


Spiro ligger beredd i hallen, han har sett vilka kläder jag har tagit på mig !


// Isa



Ovido - Quiz & Flashcards