Presentation

URL:    http://theblog.bloggplatsen.se
Registrerad:    2008-01-13 17:23
Senast inloggad:    2008-08-04 18:25
Bloggtitel:    The Blog
Förnamn:    Isa
Efternamn:    Westman
Län:    Västerbottens län
Kommun:    Storuman
Ort:    Storuman
Intressen:    Djur, natur, böcker, film, vänner och annat
 

The Blog "Vars e alla sunda homo sapiens"

skapad 2008-01-12


En blogg om mina tankar, idéer, funderingar, utbrott, listor, djur, film, böcker, resor, människor och insikter.


Okey enligt ” e-handelsskolan” har jag mindre möjlighet att slå igenom "bloggruset" eftersom mitt ämnesfokus i bloggen är spretig och bred.



Bestäm vad du ska skriva om på bloggen. Du har större möjlighet att slå igenom i bloggbruset ju mer ämnesfokuserad bloggen är. Håll dig sedan till dina ämnen.

http://www.e-handelsskolan.se/etablera_din_blogg.asp



The Blog ”Vars e alla sunda homo sapiens” innehåller texter skrivna med hjälp av sunda förnuftet, lite bondvett, ironi och humor. Tips 2 från ” e-handelsskolan” handlar om att specificera syftet med bloggen.



Syfte med The Blog

En sida som tar upp tankar om livet och världen och öppnar chansen att få höra andras åsikter om dessa tankar och idéer. Det som låter bra i mitt huvud och i text kanske inte alls håller för den lilla överföringen genom någon annans hörselcentral, hjärna och kommer ut i en helt ny form! Tala ut och tyck till ni som hänger med!


En sida som får mig att träna på att skriva för att få läsare intresserade. Ja just det, jag vill ju att du ska läsa detta. Vad är det för sjukt system i huvudet som gör att man (skall i fortsättningen försöka hålla mig till jag form) vill bli uppmärksammad och omtyckt. Jag menar det verkar ju mycket svårt för människor att visa uppskattning för andra människor. Varför skulle de då göra det för en bloggtext? Kanske räcker det med att chansen finns och att det även finns en viss form av terapi i att skriva texten i sig även om den inte blir läst?



Jag har ett motto som lyder:


Gör en snäll sak för någon annan en gång om dagen.


Det är sant och det är inte några stordåd eller uppoffringar det handlar om med det får mig att må lite bättre för en stund. Idag gick jag ut med tre extra hundar, igår bjöd jag en kompis på mat och dagen innan det är alldeles för långt tillbaka för att ha klarar min diskrensning som sker med jämna mellanrum och som raderar allt som inte är noggrant sparat.



Bloggens målgrupp :

De nyfikna, vetgiriga och läskunniga med tid över.



Mål

Chans att få skriva för läsare trots att man är opublicerad både var gäller krönikor, bokmanus och tidningsartiklar. Kan man det som okändis utan speciella särdrag (exempelvis fantastisk sångerska, tokbra på kuta eller obesegrad i schack) än kaoset i sitt huvud och ett syfte att sprida humor och glädje utan att försöka chockera eller sälja det genom "smaskiga detaljer" och liknande under bältet grejer?


Nåväl, välkommen hit !

// Isa

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards