Alla inlägg under mars 2008

Av Isa - 20 mars 2008 16:59

Tokfintväder idag! Jag blir så glad av det! Promenerade ut med D och Beste. RK plockade påskris så nu e det fint i klubbrummet. Hade duktiga tjejer på tema häst som longerade och gjorde akrobatiska övningar i förberedande syfte inför stora inbjudan v 14 och v 15!


Nu har man påskledigt! Imorgon ska jag mocka till hästarna.. Haha motsägelsefullt men men vad gör man inte när man har ett ideellt stall. Alla ställer upp och drar sitt strå till stacken! Det är så det fungerar.


Hästarna har i alla fall fått var sitt stort vitt påskägg och mår gott över påsken!


// Isa

Av Isa - 18 mars 2008 21:28

Hmm var på föreläsning från Idrottslyftet ikväll och det var inspirerande och skoj. Hoppas jag får iväg ett gäng till unga ledarkursen i Hemavan! Det vore nog roligt för dem! Vi har så många duktiga hästtjejer på stallet att jag stolt kunde skicka iväg varenda en av dem.


Fick goda karameller där också. Antagligen döden för tänderna men vadå jag tyckte synd om mig själv och åt några... Sög i mig dem så gott jag kunde. Någon slags Engelsk hård lakrits variant som var mumma för mina smaklökar. "Swiggels Matlow" hette de på papperet.. Undra just var man kan hitta mer sådana, någon som vet?


AL_2 Klart alla som äääääääääääääääääääääälskar hästar måste komma och hälsa på! Tokrolig tjej =) Måndag och torsdagsförmiddagar är bäst!


// Isa

Av Isa - 18 mars 2008 21:18

Jojo, men inte vill man då höra detta med en borr i käften... "Jag kan ju inte vara 100% säker på vad det är. Det verkar var en spricka men näää det vete rackarn... 50% säker kan man ju vara..."  Grina... Sluta med det där sa jag.. Eller mer "schhhlllyytaa meeee dr... " Eftersom hela munnen var full med metallgrejer, spottsugapparater och borr... "Du ger mig tandläkarskräck juh", jag är ju vanligtvis rätt ok med att de lagar och fixar tandställning och skit som man haft... Hmm tydligen var mitt hål (som inte var något hål utan en spricka orskat av att jag var tandpressare på natten fast jag inte är det och varken har spända käkar eller huvudvärk som man tydligen ska ha...) tandläkarskräck i sig. Något odefinierat som man inte hittar orsaken till.. Aaaaaaaa.. Nu är halva tanden väck och fult fult och jag hoppas bara det slutar göra ont och ila.. Vill inge mer.. Har hållit på med detta i ett år nu.. Detta var 4e eller 5e gången för samma onda iiiiilkänsla. Fungerar inte att åka skoter eller galoppa med häst och skratta för mycket för då gör det aj aj ont... Men förragången hade jag tydligen ont på ett annat ställe fast jag tyckte då inte det men men.. Nu har jag bitit på träpinnar och konstaterat att det gör skitont och nu ska det vara lagat.. Hoppas hoppas.... Känns inte bra nu i alla fall. Ger det någon vecka sen blir det att boka om. Griiiiina dumma tand..


Buhuuu


// Isa

Förresten så har jag knåpat klart ett till kollage, åh det är skoj med bilder. Nu måste jag bara hitta en lämplig plats så matbordet blir ledigt igen! 

Av Isa - 17 mars 2008 21:11

Haha läste på Lindas blogg (http://linda1979.blogg.se/) om vad Roberto skrattar ihjäl sig åt.. "Pillesnas i vas"...


Min design sträcker sig inte till glasbruk och... men sånt här kan jag knåpa ihop:


// Isa

Av Isa - 17 mars 2008 20:53

Har ju köpt ny dator och då har man allt som man ska ha på fel dator och så måste man koppla in externa CD brännarn för att få över datan till den nya eftersom den gamla inte hade någon inbyggd CD eller DVD brännar... Det här med punkt och kommatecken har aldrig varit min starkaste sida...


Nåväl jag har alltid haft platsprist (10Gb tidigare) och min vana trogen avinstallerar jag allt som jag inte tror jag ska behöva.. Ida avinstallerade jag tillfälligt ljudet så allt min fina Lenovo sa var "=¤)=!(=%(=!¤ " ungefär samma som Isa vid det tillfället... Fast Lenovon verkar haka på  Mercan för när jag stängde av den och lät den vila lite och sedan startade igång den sakta och försiktigt så funegrade allt igen. Samma med Mercan men detta med det elektriska och snösladdningen skrämmer mig lite så kanske måste hon nog besöka världens bästa mack lite trots att de skattar åt na. Värme vore ju i och för sig också trevligt men den där toppen är kanske inte som den ska..


Jag vill ha cholkad.. Jahar ingen.. ska dessutom till tandläkarn i morgon i ottan. Blä vem vill stiga upp extra tidigt för att gå till tandläkaren och laga ett hål. Dessutom är det 4e försöket och jag har betalt det för 1 år sedan men det blir ingen ordning på det. Morr morr..


// Isa




Av Isa - 17 mars 2008 20:28

Ingen vinst på vinlotteriet igår, men gooooa kakor hos AL_2 blev det. Svag, så svag för allt med choklad!


Nu är det snart påsk! Hoppas många rara och galna vänner kommer hem och man hitter träffa dem lite ! JA HL på msn:en bekräftade just hemresa! Kanon ,0) Kanske ÅL också?


Ridlektioner och hoppning idag! Jätteduktiga hästar !


Nu lyssnar jag på finlåten "Family values" av Johnossi.. Skivsamling 2:4 tror jag bestämt, fin samling ;0)


// Isa

Visste ni förresten att för mycket kakor och för lite motion leder till ohälsa i samband med studsmattor...

Av Isa - 14 mars 2008 22:35

Min hjärna kör ju diskrensning både med och utan min tillåtelse så jag har för vana att skriva ner en massa i dagböcker och brev och sånt. Har varrit en lång förkyld dag detta så jag har hunnit titta lite i det förflutna. Uj uj så mycket läsning jag hitta!


En del är klokt och värt att minnas. Hade citerat min Farfar efter julen 1999. "Oxar och svin väger man efter storlek och kilon men människor efter hur hon beteer sig". Klokt klokt.


Skratta massa när jag hitta gamal brevväxling från en kompis kul kompis som jag träffar mycket sällan numer dock. Citerar "Äntligen någon som är ungefär lika sjuk i huvudet som jag" =)


En del är sorligt då jag hittade nerskrivna intressanta konversationer med en av mina bästa vänner som dog alldeles förtidigt. Undra just vart man tar vägen sen, hoppas vi får chans att diskuttera det mer vid senare tillfälle.


En anna intressant grej var när jag radat upp alla dagar som var kvar till skolavslutningen -04. 41st datum med kommentaren "Hoppas allt gårvägen". Antar att det var allt för att klara examen som jag tänkte på.


Avslutningsvis ett filmtips från 2001. "Pay it forvard" med Kevin Spacey. Den fick betyd 4+ då och jag tror det står sig än idag. En fin berättelse med bra budskap. Se den om ni också åker på förkylningen...


over and out

// Isa








Av Isa - 14 mars 2008 11:17

Ang. Lavabrödet så var det Hera som fråga om man kunde skippa russinen i Lavabrödet. Svaret är JA. (ha ha sådana där "svaret är JA" meddelanden får jag av en kompis som använder snabbfunktionssvaren på sin mobil. Ser rätt skoj ut hela meddelandet man skickar kommer tillbaka, inkl alla stavmisstag och sånt, och så på slutet står det sådär..)


AL_2 har barn som helst undviker ihoptorkade vindruvor så jag tror minsann att hon redan provat plocka bort dem dessutom, så nu är definitivt svaret JA.


Ang matlagning så är det som med människor. Ta för vana att umgås och spendera tid på de du tycker om. Gillar du inte russin plocka bort.


Personligen tror jag nötter skulle passa bra i. Speciellt nöten av alla nötar valnöten skulle göra susen i brödet eller paranöten fast den gillar nog bara jag. Har till och med fått lära mig att äter man för många av den kan man bli förgiftad.. Har för mig att det var så.. Eller så är det bara ett hjärntrick för att jag skall ha någon hejd på mig själv när de säljer paranötter på lösvikt utan andra fjantnötter som sällskap i samma låda....


// Isa

PS det finns ju en hake  i det där med att tillbringa tid med de du tycker om och plocka bort de andra... Ju mer tid man tillbringar med en människa ju mer kan man börja tycka om den även om man inte var helt kompatibla i början. Dessutom tyckte inte jag om varken oliver eller majs när jag var yngre.. Majs kan jag äta men hoppar det gärna.. Oliver däremot... åh gröna oliver !

Ovido - Quiz & Flashcards