Alla inlägg den 24 mars 2008

Av Isa - 24 mars 2008 21:50

Hela detta stycket med förklaringen och allt borde jag memorera och svara varje gång någon säger "Isabel du tänker för mycket" . Ha där fick ni!


http://sv.wikipedia.org/wiki/Cogito,_ergo_sum


// Isa

Av Isa - 24 mars 2008 21:38

Enligt boken så var det inte Krister Pettersson som mördade stadsminister Olof Palme. Vittne 2 identifierade en lång mörkklädd man och kunde två år sedan kostateras att han kände Pettersson före mordet och hade inte gett hans signaliment vid förhören. Tål att tänkas på..


Kanske är hela hemligheten dessutom utredd men lagt locket på för att inte det ska bli oordning på statsmakten? Vem vet?


Betyg: 3/5 


http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=9100116335 


// Isa

Av Isa - 24 mars 2008 21:34

Undra vad som är planen för sträckan mellan järnvägen och kurvan på vägen mellan Storuman och Stensele... Ser mycket mörkt ut som det är nu, och det har gjort det ett bra tag.


Ungdomsbus eller energisparknep? Någon som vet? 


// Isa

Av Isa - 24 mars 2008 21:30

Släktmiddag dag två.. Total paltsvimma... Av tjäder, sås, skarvenpären, röktälgkött, gravad lax, chokladmouse, glass, kaffe, grädde, karameller.. AAAaaaaaaaaa magen i fyra hörn. Tog en rask kvällspromenad med Spiro när jag kom hem för att föröska smälta det hela!


Tränade Spiro med spårningen idag. Släpdrog en stenfrusen tjäderhöna ( som en vänlig själ donerat till mig) från huset och ner på isen. Tog på Spiro spårselen och visade honom på spåret. Hujja sådan fart det blev på honom! Fick hålla emot och försöka hejda honom. Måste göra det svårare nästa gång. Skulle ju upp till Storuman och spåra i morse. Ställt klockan på 6.45 men till min förtret så stod kvicksilvret på -26 grader så vi fick skippa det. =/


// Isa

Ovido - Quiz & Flashcards