Senaste inläggen

Av Isa - 16 maj 2008 23:12

Hej.


Attan vi ligger under redan efter 5 minuter... Heja heja kanal 6! Scrubs och hocky VM inte illa, inte illa alls.


Idag hälsade jag på kära MG och han surra om mycket mellan himmel och jord! Härligt!!! Go kyckling och kaffe blev det också!


Hämtat släpet idag, ska packa mer grejor på den i morgon, huva. Har röjt ännu mer idag och cyklat i kapp med tant K, Joyce och Spiro på kvällsrundan.

Ska se fortsättningen på hockeyn nu... Powerplay för Sverige nu... hoppas att de får till det!


// Isa

Av Isa - 15 maj 2008 20:36

Buhuuu lagning trilla ut.. ringde upp.. fick åka in... laga.. och nu... trillat ur igen.. Blir gaaaaalen.. Plus att det ilar.. =(


Käkat gomat på Furuvägen 16 med granlands kockande och en massa trevligt surr. Jag ska stifta bekantskap med "Laura" också här framöver..


Lyssnar på Takida och ska röja i röran och ska komma ihåg att se Papillion - Fängelsefilm...


"Papillon från 1973: Baserad på Henri Charrieres bok med samma namn. Man får följa Papillon och Dega, ett par fångar på ett franskt fångläger. Fångarna behandlas som boskap och Dega, som fängslats pga skattebrott blir snabbt offer för den grymma miljön. Papillon däremot, är en mer råbarkad karl och klarar sig bättre. Han hävdar sin oskuld och försöker gång på gång att fly från den ö där de hålls fångna. Skådespelare: Dustin Hoffman, Steve McQueen, Victor Jory, Don Gordon, Anthony Zerbe, Robert Deman, Woodrow Parfrey, Bill Mumy Manus: Lorenzo Semple Jr, Henri CharriΦre, Dalton Trumbo"


// Isa


Av Isa - 14 maj 2008 22:05

Två toktrevliga dagar sprängfyllda av energi och information från hela landet rörande Idrottslyftet!


Goda exempel togs upp och var inspirerande! Allt från invandrare på hästryggen i Åhus och utbyte i Rinkeby till future factory med satsning på toppskicktet inom ridsporten. Mitt i där någonstans hamnade vi med vårt projekt som var uppskattat med snö och hög mysfaktor med kanoter, bagarstuga och glada ungdomar! MC (hes som attan) och jag surrade med folk konstant i två dagar och nu är hjärnan helt slut.


Har varit ute med vovven efter Noansvägen och sett LOST spännande som vanligt. Sverige vann kvartsfinalen tillslut! Skoj! 


// Isa

Av Isa - 12 maj 2008 19:19

Dennis Lehande - Mörker ta min hand

Läst ut den nu. Betyg 2/5 nä nu blev det för mycket aktionrulle och hårtkokta män. No no... Gillade den inte. En galen mördare (clowner) som löper amok bland lemmar och benknotor.. Huga...


Intrigen med Grace var ju spännande att få redan på i Patriks liv och varifrån Angela fått sitt ärr från (och Pats) fick man också veta i denna bok.


// Isa

Av Isa - 12 maj 2008 19:15

Tjo!


Vad tusan har kvinnan gjort för att förtjäna "lingonveckan". Det är smärtsamt, krongligt, hemskt och jävligt. Sedan blir man arg, otålig, sur och nedstämd. Blä för den som kom på det här systemet, jag gör revolt! Jag vill att det ska ändras, nu!!!


Imorgon åker vi till Stockholm. Bränner det sista på skiva för att se om det går att få rätt på filformatet... Går bara att spela i wondowsmediaplayer som jag gör... Rackarns.. Fungerar inte på äldre eller sämre DVD spelare.. Måste ta med datorn imorgon så vi kan spela det om det skulle krongla.. Gaaa nu blir jag nervös att tekniken ska svika... =/ Har inte packat än.. Ska göra det nu. Måste dock genom duschen har varit hos tandläkaren och fått totalt nervssammanbrott för att de borra och det iiiiiila så in åt skogen.. AJ stackars mig. Snälla PR tog starten på mina lektioner och så red jag ut med andra gänget för munnen var ur funktion. Uteritten var spännande och livat värre. Fina hästar och duktiga tjejer! Tjo!


Over and out!


// Isa

Av Isa - 11 maj 2008 19:32

Tjo.


Hotellet hade 23årsgräns och det var jättetrevlig kväll igår!


Självlysande roligt var förfesten hos AL_2 ! Rosa, grönt i en salig röra med hopprep och bondtolvan! Är det någon som kommer ihåg hur den gick till egentligen med kohållet och ström och allt vad det var...


Idag har jag rensat ut loppisgrejor och rensat i återvinningsgrejs. Duktigt gjort med tanke på hur trött i ögat jag är... =)


// Isa




Av Isa - 9 maj 2008 18:17


Efter att ha spelat freakothello och fått stryk en sisådär 500 gånger så är det trösterikt att prova på denna sidan i stället : http://www.kunskapsstjarnan.se/othello.php


Idag lyssnade jag på en skiva i bilen med Freddy Mercury som hade duett med en operaliknande sångerska och tyckte det var bra... Enligt Martin Kellerman tidning "Rocky" (vilket för övrigt är en mycket roande strip enligt mig =) innebär det oanade risker att börja lyssna på den typen av musik, eller var det kanske om man lyssnade på klassiskt som man låg riktigt risigt till..


// Isa

Av Isa - 9 maj 2008 17:20

Hej!


Har varit på skjutbanan och skutit in bössan idag. Eller kollat lite med den i alla fall och insett att något måste göras med siktet för den går ca 1 dm för lågt nästan.. Måste ha fått en smäll på kikar´n eller något... Aj aj... Ska fixa ny övningsamunition. (Har de förrsten inte det någonstans i Storuman längre!!??)


Surrar med CiA! Skoj! Var hundra år sedan. Kanske åka och titta på hingstvisning med henne och Hille och HT om hon vill med!! =) Kolla in snyggingen http://www.asrp.se/img/photos/bcapriole.jpg. Står i Varberg. Sen så hoppas jag stifta mer bekantskap med detta vackra djuret, CiAs fina Gaia http://z14.invisionfree.com/Mulen/index.php?showtopic=20875. Siskin har jag för mycket växtgener i mig för att kunna rida men grann att se på e hon i alla fall http://z14.invisionfree.com/Mulen/index.php?showtopic=20041.


HA HA MG, underbar kommentar om sovande. Det är väl så att varje cell behöver sin skönhetssömn för att uppnå vår höga standard! *fniss*


// Isa



Ovido - Quiz & Flashcards