Senaste inläggen

Av Isa - 21 juni 2008 17:30

Nätet har varit pajt.. Eller är det fortfarande.. Hakar upp och låser ner sig... Tror åskvädret har fixat till det på något sätt.


Borrbyfärd i tisdags var skoj. Red ut på Martini och finvovven följde med och så Ht samt G nya matte. Tittade på Beach boy sto som reds med vissa protester och så en biggles tvååring med långa ben och biggleshals.


Jobba onsdagen 10 h och var trötter! Såg film med Mattias och Helen efter lite Mac--- PC bekantskap!


 Mata och kika till Elsa också och så kvällsfodringar denna veckan. Torsdag var vi lediga och tokshoppa i Lund på nova och jagade rätt på en fin klotgrill som invigdes igår. JA, HT och jag satt på lilla ballkongen med grillen och gjorde grillspett och ungsgrönsaker. MUMS säger jag bara !!! Toppat med jordgubbar och chokladmousse! ;0)


Idag har vi jobbat heldag, seg efter "galna tjuren" igår ! Har petat iväg ansökan till SvRF nu också så får vi se hur det går. Har fått en slant från VIF godkänd så det var skoj.


// Isa

Av Isa - 16 juni 2008 17:37

I måndags så körde jag igång en provförmiddag som hingsthållare och sprang med Robin Z, Iowa, Qualle, Daytona, Dionysos och Sandakan till bocken. Det gick fint och så här i efterhand så känns det skönt inför sensässongen då jag ska ta några veckor där nere. Bra om man håller tidschemat och att både man själv och hingstarna är hela och nöjda efteråt ;0)


Kika in snyggingarna här www.flyinge.se



Av Isa - 15 juni 2008 21:50

Kvällsronden gick förbi en av de tomma hästhagarna med perfekta körhinder och lagomt högt gräs kring körhindren. Träna apportering med dirigering, avlämning och passivitet. så här ska det se ut: *duktig vovve*


/ Isa

Av Isa - 15 juni 2008 21:01

Det finns där, tecknen på att hunden börjar bli gammal. De vita håren runt nosen. Kroppen lite tröttare, lite stelare. Trots detta är man aldrig riktigt beredd. Vill inte se tecknen. 12 år och 4 månader fick vi tillsammans med honom. En riktigt god vän som jag alltid kommer minnas. 


Trogna, snälla, vackra Bamse.

Stor sorg och saknad efter dig min kära vän.


// Isa


 

Av Isa - 14 juni 2008 19:05

Idag kom HT =) SKOJ!


Rolig vinsurrar kväll tillsammans med NW och dogsen samt gröna kiosken =). Måste kolla in Santa Rosa mellan San Fransisco och Los Anglese "FairWind Farm"! NWs Geronimo bor där nu!


På måndag fm ska jag gå med hingstarna... Uj uj...

Sen åker HT och jag till borrby för vi e lediga på tisdag. Hämta lite grejer och så rida unghästen bl.a  


// Isa



Av Isa - 12 juni 2008 19:47

Ledig idag och cyklade runt FLyinge och pratade lite med folket och hittade fina Darcy i stora hingst =). Tänk att lilla fölisen har blivit så stor nu.


Åkte in till Lund och handlade. Eftersom det blev spöregn så tog jag mig till Nova och sen Willys. En bra storstadsgrej det här med köpcentrum. Lite jobbkläder och djurfoton shoppades. En bild med en liten unge på sin mammas rygg och lite mat i munnen med ett klokt citat : " Alla djur vet vad som är viktigt i livet, alla utom människan..."


Jobbar extra imorgon så det blev bara en dag ledigt. Börjar 06...


 Så här ser huset ut där jag bor!


/ Isa

Av Isa - 11 juni 2008 17:27

De är så fina de små!

Mjuka, ulliga och en del rätt vilda ;0)


// Isa

Av Isa - 11 juni 2008 17:24

Hej!


Semindag idag, börjar 06 då.. Huga... Många brunstkollningar blev det och provhingsten "Blomman" börjar bli lika gamal och luttrad som "Kramer" var så det är toppen.


Roligt med fotbollen igår! Heja heja! 2-0 mot grekerna. Zlatans snygga mål och så kämparmålet av Petter. Synd på Susanmiddagen men det kanske blir på söndag istället, vi får väl se!


I morgon e jag ledig! Åhh så skönt för mina trötta fötter!


// Isa

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards