Senaste inläggen

Av Isa - 4 maj 2008 16:53

Igår var det kanonväder i Storuman. Jag placerade mig i solskenet och knåpade med lite med tomteverksataden. Spiro njöt också av värmen men tog ett litet avbrott genom att åka rutchkana nedför snöhögen med "kycklinglåren" efter sig, haha såg festligt ut. Solen var varm och jag lyckades få en rejäl bränna under dagen. K&K och jag mumsa pixzza, hawaii med banan! SUpergoda från Frasses.


 AL2 kom på besök med lilla AL på cykeln. Trevligt. Vidare iväg på vinkalas på kvällen så idag är jag seg, sådär seg man bara blir av rödvin. Men många goda sorter fanns det och choklad! Choklad! =) lilla OL och jag spelade badminton, 1-1 i förlust och vinns. Ok för att vara badbinton på klack...


17 Maj är det SSK festligeheter i Stensele så då är det bara att gå man ur huse och ge sitt stöd ;0).


18 maj är det dressyrtävling på LURF.


Idag kör jag grejer till borgen och Spiro har tagit en närmare titt på en råttfälla och kommit fram till att det är obra grejer... 


 

// Isa

Av Isa - 1 maj 2008 14:46

Vad så dödligt trött igår att det inte blev någon majbrasa. Elda nedaför TV stuga idag så jag fick i alla fall se lite brand idag.


Igår när jag tillslut skulle sluta kämpa mot sömnen var kl 22.02 och då slog jag igång talboken som stod på siffrorna 02.22 på det kapitlet jag var på... Tillsaken hör att mitt "sömntåg" brukar gå 22.22


Idag är det 1 maj. Den 5 månaden. Mitt turnummer är 5. Kollade just kontot och där stor det 5.555,50  Lusitigt. Jag vann 25 kr på min trisslott, kanske skulle  ta och köpa en ny för det beloppet idag...


Idag är förresten min 30 dagars godisstopp slut! Chansen att jag besöker en chokladförsäljande butik är rätt överhängande.


Nä nu ska jag gå ut och kolla till fisken igen och elda lite mer samt peta på enris.


// Isa

Av Isa - 1 maj 2008 14:17

Nu har det börjat. Urflyttningen ur min kära lägenhet... 1 juni ska jag vara klar så nu börjar jag i god tid, egentligen helt mot min natur.( I alla fall vad det gäller studier...) En hel del böcker och några av mina kära blommor åkte med idag till Borgen där det ska förvaras. EN av garderobsblommorna tror jag har tänkt blomma? Har aldrig sett det förrut? Det är i alla falle n mysko utväxt på blomman och det är inte en ny "gren" utan ser mer fröig/blommig ut. Japp nu har jag kollat ! Det är en blomma på min också =) ! http://www.odla.nu/fs/article/file_12530.html


MaPa, BaZo och ML samlades runt röken och vi har 20talet fiskar i röken. Saltade enligt modell 0.5 kg på 7,5 liter vatten upptinad fisk som fick ligga i 5,5 timme. Vi la in fisken kl 11.15 och den håller på ännu. HAr proppat i en hel del enris och så är det sälj och aspved som gäller. Vi får se hur långt tid det tar innan den är klar. Har provrök falukorv också och det blev ritkigt mummigt.


Se så fint det blev efter ca 5,5 h i röken i 60-70 grader plus enris och ved !


Av Isa - 30 april 2008 12:17

Ibland är tillvaron bara härlig =)

Av Isa - 30 april 2008 12:16

Ibland blir systemet överbelastat... Ofta i Maj..

Av Isa - 30 april 2008 12:02


100 000 tals ensama herr gårman ska äntligen få en maka!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2376522.ab


;0)



// Isa

Av Isa - 28 april 2008 23:14

Aaaaaaaaaaa, ibland så... Ibland blir jag bara så arg på hela världen och ingenting. Kryper riktigt i kroppen av obehag. Har varit hos tandläkaren för hundrade gången (ilar fortfarande buhuuu) och haft lektioner på kvällen så jag var duktigt trötter men p.g.a humöret så hoppade jag på cykeln och trampade ända till Borgen. Nästan 18 km. Den där bulltande, ångande galenskapen fick trampasbort och så känner man sig glad igen!  Häftigt. Det har väl att göra med de där endorfinerna och sånt... Mitt styra är dock inte helt ok, måste fixas. Spiro var en pärla och travade snällt bredvid cykeln för det mesta utom ett dödshopp framför cykeln, men det får man leva med.


Gahaaaaaaa tankade idag. Diseln kostade 13.64 Smärta. Mercan försökte skona mig tror jag för jag satt igång tanken på auto och skulle pumpa däcken samtidigt. Sen gick jag in och betala och OL i kassan tittade undrande på mig och sa något i stil med "du slår på för fullt idag, dryga dl har du tankat"... Haha ojdå ;0). Nu är det i alla fall full tank och pumpade däck ;0).


Står alla hästar kvar så är det smockat stall till hösten! De ni! Häftigt.


Dagens lektioner. Hästarna har vårkänslor. Både Ice, Bobo och Baltazar bockade lite busigt och glatt men ingen datt av i alla fall. Nästan hela stora paddocken är framtinad, superhärligt!


Kikade på Ceasar idag, åhå vad bra han är med dogsen! Mannen som talar med hundar, se det på kanal 4+. Tokbra!


Vilhelmina i helgen och hälsa på CR. Savoy var en riktig pärla! Riff raff ruff på hotellet var ockå skoj !


// Isa






Av Isa - 25 april 2008 15:57

Toksol ute och ledig! Kavlade upp ärmarna och tog tag i storstädning av Mercan. Ut med allt rat. Dammsög (dubbelteckningundantag för damm, lamm och vad med??) från golv till tak. Högtryckstvätten utvändigt och sedan skrubba med bilshampo för att sedan avsluta med att vaxa.


Tadaaaa vad tjusig hon blev! Fyllt på olja och annat smått och gott så nu vågar jag inte köra henne! Hon får bara stå och glänsa i kapp med de andra bilarna i carporten ett tag tror jag ;0).


Det galna guppet efter Bjursvägen har enligt rapport lagats som tur är, ska nog ta en cykelsväng med Spiro och kolla att det verkligen är ett faktum innan MB får ut och glida =)


// Isa

Ovido - Quiz & Flashcards