Senaste inläggen

Av Isa - 11 april 2008 20:05

Barnvagn sökes: 1 st

Frågor som får ställas kring detta : 0st.






************* PPppppppppppsssssssssssssssstttttttttttttttttt****
**********

************************** byskvallret skvalar***********************

***************







Okey okey då.. Tänkte om det fanns så man kunde fiffla ihop en skrinda... Vill eg. bara ha underredet och inte någon fancy sak bara 4 hjul som är vettiga och går att bygga upp en ram på.


// Isa

Av Isa - 11 april 2008 19:57

Skrev ett långt meddelande igår om hur mycket det är med det mesta nu men så hängde sig datorn och texten gick inte att rädda.. Kanske lika bra.


Folktandvården igen.. Laga laga aj aj.. åka hem.. aj aj fortfarande... jösses vad less jag blir på denna iiiiiilning som de hållit på laga i ett år nu, som jag betalat 2 grr för och i dag eg den 3e men då blev jag grinig så nu skulle de kolla upp om det verkligen stod rätt till.. Inge kul med kulor till sånt som inte är kul...  Fick höra en historia om kalla kulor här om dagen men den lämpar sig nog inte i detta forum. ;0)


Har haft 2 dogs i några dagar nu och det har gått bara bra även om L och jag är lite oensa ibland om hur långt kopplet ska vara. Spiro och Nitro hade dragkamp idag när jag följde med ut och tränade. PIP vid dirigeringen.. Gråta.. Fick köra "men hur blev det nu" i tååårdrypande röst, vänta ett tag och sedan efter några försök kom han iväg tyst, tog den och gjorde en slarvig avlämning men men ...  Man kan väl inte få allt så jag nöjde mig så.


Långpromenad med TantKarin idag också och 3 dogsen skötte sig fint. Har hälsat på Borgen och fixat med kläderna inför brölloppet. HM svek mitt förtroende med deras tidsplan och i kombination med tandilningen gjorde det mig på dåligt humör idag. men men plan B är rätt mycket fixad nu så det blir kul i morgon.


Roligt värre var att idag kom dressyrtaketet, muren och beg. bommarna till ridhuset! TJOHOO jättefina grejer och med lite målning blir det nog riktigt snyggt.


// Isa

PS. Ska någon se VARG på söndag? Jag tror den är bra! DS

Av Isa - 9 april 2008 21:26

Idag har våndas fram och tillbaka idag över en vacker, fin, klok puppie... Fast det är inte läge som det är nu =(


// Isa

Av Isa - 6 april 2008 22:37

Jojo man vill att pollen ska vara liksidig men har du prova att borsta tänderna med vänster hand (alltså om du är högerhänt) eller skrubba bort ett sånt där skomärke svart som blir på golvet efter en viss sorts skor med fel fot... Ganska baklänges och ganska svårt!


D. ville gå med högerbogen utåt och avlasta vänsterbak så i höger varv var det jobbigt att få henne att böja sig och forma sig runt skänkeln. I vänster varv var jag tvungen att tänka "ta med " yttersidan så inte bogen föll ut mot väggen..


Efter framridning och sen en halvtimmes trimning för IH så rann jag av hästen, skrittade av och ryktade och täckade och bad om hjälp med utsäpp, sprang hem med hjälmen i glömskan och slirigt snöföre tillsammans med Spiro, hoppa in i duschem , sprang till bilen, körde till Skraven, ringde och kollade om middagen med MV och sedan damp jag ner vid paltbordet och inom en halvtimme inträdde paltkoman =)


// Isa

Av Isa - 5 april 2008 22:10

Deklarerat? Efter några funderingar och textgranskningar så är det fixat via e-legitimation och bankID. Teknikens under, hoppas allt blev rätt och att jag får tillbaka massor av pengar som jag kan spendera upp på godis... Hmm aningen fastlåst i mitt tankesätt och det har snart gått 5 dagar. 1/6 del av månaden = 16,6 % avkladade... Aaaaaaaaaaaaa nåväl det går ju men det är ju jäkligt just nu bara.


Om jag fick önska mig tre saker idag skulle det vara :


1. En fixig människa som kunde allt om deklareriing. Hade sparat många fula ord idag eftersom jag var tvungen att rixa över certifikatet från gamla datorn till nya och sedan få igång e-legitimationen och komma ihåg lösenordet.. Hur många lösenord ska manbehöva komma ihåg eg?


2. En "Growing up to fast sjungare" att vila ögona på eller något sånt.


3. Offknapp på funderargenen


Har läst ut Camilla Läckbergs "Tyskungen" idag. Det var verkligen läsvärd och hon är så duktig på att göra karaktärerna så levande och samtigt hålla en spänning i boken samt lite historisk bakgrund också. Vad lycklig man ska vara över att man inte växte upp under 1939 talets tyskland... Betyg 4/5

Av Isa - 5 april 2008 22:01

Ska ju träna på söndag med en av ridskolehästarna så jag  var ju tvungen att kolla knapparna i fredags. Kände som jag fick mycket gjort på samma gång. Tränade mig, hästen och vovven samtidigt. Skaffade dessutom duktig träningsvärk i både rygg och mage upptäckte jag idag... Säga vad man vill men hon har mycket energi i den där bakdelen och jösses vilken fin ponny det är =). Trixade en stund med halvhalterna i galoppen, öppnor och bakdelsväningar. Det var skoj.


Trevlig middag hos AL_2 igår kväll. Go lax med nöttäcke och chilisås samt blå nunna och dessutom Brolle på besök i TV-rutan till allas glädje ;0). Låååång promenad hem eftersom de bor på helt andra sidan av Storuman.


Idag skidade vovven och jag genom tjocksnön till årliga pipeltävlingen. Roliga stolar och mycket folk, mindre fisk dock.


Har just varit försvarare av norrland och röstat på Brolle och kören på Tv 4 och körslaget. Jamen vadå de var ju bäst! Elvistema och allt!


// Isa



Av Isa - 3 april 2008 20:22


På engelska heter det Man och Woman...

Ordet för människa är också man...

Woman står dock för icke man. Alltså ickemänniska... Hmm ja just ja.. Men vad juste då...


Dessutom vid Upplysningen så kom de på att det förnuftiga skulle stå för manligt och det irrationella och känslomässiga skulle stå för kvinnan.. Ja där ser man... Det som kvinnor kommer på och tänker ut räknas dessutom som intuition, nästan lite magiskt.. Magi, mystik och häxor.. Jo just det, så himla bra för dem gick det ju inte heller. Varken om de kunde simma eller inte ;0(.


Det är en av mina fasor förresten... Fy farao för att drunkna. 2 ggr har jag varit sådär så jag tänkte att "nä huuu det här blir inte bra"... Gillar inte ordspråk i detta sammanhang...


En anna sak som var interssant var tanken på att män ledde samhället när många sporter utformades. Tänk romarriket och colusseum.. tänk ruggby... Ganska fysiskt och rent krasst så är det ju oftare starkare, männen alltså.. Sen kom tanken jämnlikhet och då ska kvinnorna också delta i dessa sporten. Frågan är när män ska börja delta i sporter där kvinnorna har fördelar och försöka hävda sig där. Vilka sporter skulle behöva utformas för det ändamålet förresten. Män = möjlighet till bättre fysik. Kvinnor = bär och föder barn. Vilka skillnader är det mer förutom de rent fysiska och de som inte är en massa underliga fördomar (ett m i alla dom, rom...)  bakom som kvinnlig intuition, kvinnlig omhändertagande (bra med pappaledighet nuförtiden!), män och dålig simultankapacitet o.s.v Utan riktiga skillnader. Venus/mars? Hur lika/olika är det egenligen?


Nåväl bra att det börjar bli mer jämnställt i Sverige och en del andra länder. Hoppas restem av världen också hakar på. För nog tycker jag att vi är rätt lika i både färdigheter och sånt som vi är sämre på i mångt och mycket.


// Isa



Av Isa - 3 april 2008 20:07

Haha ja ni kan inte tro det men i mitten av maj åker MC och jag på lyxresa till Stockholm. Vi ska representera vårt projekt och de ringde från Västerbottens ridsportförbund och frågade om vi ville. Lyxresa eftersom jag inte är van att någon annan betalar för ens resa, mat och boende! Det ska bli jättekul! MC och jag kommer ha surrat öronen av oss redan under flygresan ner ;0).


På tal om projektet. Mina elever var så duktiga idag. DUKTIGA. De var ledare och fixade med allt som jätteduktiga hästbrudar med skin på näsan. Voltigen gick toppen och ingen ramlade av och slog sig. De som kom ner och provade på var glada och nöjda när de åkte. Beste och Ice var klippor och ska såklart också ha sin del av berömmet. Tema häst eleverna longerade jag dessutom allihop i galopp och de hade investerat i sugproppar. Hela högen hade toppbalans och satt i galopp med voltiggjorden i flera varv utan att hålla i sig utan lekte "flygplan" efter mina anvisningar =). Bravo!


Gomiddag med röktfisk, mandelpotatis och yoghurt. Mummelimumm.. Dessutom torkat kött namn namn ;0) Motion idag = 0... Kakor = inga

Det är i alla fall jämnvikt =)


Lägenhetsnojja.. Ska tänka jättemycket och tro att det löser sig på önskevis. Ungefär som att tänka på att mantycker jättemycket om ett glas ris (itsmagic.blogg.se). Bara man vill nog mycket så ordnar det sig. Läste en gång en text om tur. Den som tror att han/hon har tur har det oftare än den som inte gör det. Jag har TUR söndagsbarn som man är ;0)


// Isa

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards