Senaste inläggen

Av Isa - 25 april 2008 10:25

Dennis Lehane Svart Nåd

Betyg 4- / 5


En spännande bok med ett snabbt tempo. Kanske lite mycket Rambo känsla. Det är några riktigt "tuffa" typer i denna bok. Språket är ibland lite väl grovt men det är väl för att man skall förstå deras värld. Storyn är en "fin flicka" förvandlas till en nerdrogade självmordskandidat och vilka sjuka hjärnor som ligger bakom detta och familjetradegier ovanpå det. Patrik föröker hitta tillbaka till Angi och "Bubba" är tuffare än en stridsvagn som vanligt..


Patient 67 är fortfarande min favorit av Lehane men denna var klart läsvärd.


// Isa

Av Isa - 25 april 2008 10:20

Ibland behöver man en paus och då är det bra med en snickerboa där det är praktiskta handlaget som får arbete och tänkaravdelningen har semester.

Av Isa - 25 april 2008 10:18

Aha! Asfalten börjar titta fram och det är vår i luften! Hela långa härliga sommaren har vi framför oss! Tjo vad mysigt! =)


Orden "vi kan inte förlora en förening" värmer. Hoppas situationen löser sig !!!


jag har aldrig åkt rullskridskor men nu har jag fått för mig att det verkar ganska kul träningsform. Skidorna på vintern är skoj men på sommarn näää då är det mest cykeln och då rullar man ju mest. Så jag sneglade lite på dessa i Luleå...



Av Isa - 24 april 2008 22:13

Tjo.

Ibland blir hjärnan överbelastad. Det första tecknet är att minnet försvinner, RK fick ringa och påminna mig om en lektion idag. MC och jag satt med papper upp till öronen som vanligt och jag hade helt raderat mina ena måsten för mina andra måsten... Ena redovisningen är då så gott som klar nu till ridsportförbundet och så är det VIF kvar sen då. Har bokat flyget till Stockholm idag. Ska på ett råsa hotell i Täby ;0) och hålla till på ett annat ställe. MC är kartläsaren så jag känner mig lugn!


Tänk er ett annat scenario... En husbil och tuff tuff runt i Europa med några goa vänner? Ja! Besöka Eiffeltornet som är 300 m högt, käka Italiensk mat, titta på spanska ridskolan trevligt!


Det andra som fallerar vid överbelastning är total avsaknad av simultankapacitet. Kan bara göra en sak i taget syndromet. VIlket är rätt jobbigt när man är van att göra flera. Ex köra häst, ha hunden fot, skriva mess och prata med tant K samtidigt ;0)... Igår när jag och HT pratade i telefonen och MSN a samtidigt och försökte komma på hur telefonen fungerade vis MSN så kortslöt hjärnan helt


Sen är det så ljust. Vaknade 05 i morse, lyssnade på Dennis Lehane "Svart Nåd" ett bra tag innan jag kunde gå in i drömlandet igen. Hade också akut vätskebrist eftersom det är torkatkött sässong just nu...


// ISA





Av Isa - 22 april 2008 20:57

Jaha, så var det dags igen. En ny såpa som ska vara värre, sexigare, mer sprit, mer utmanande och ja ni fattar... Synd att människan är sådan till naturen att "man vänjer sig vid allt"... MTV svenska för er som vill fastna. "Vad är en människa" rekommenderas annars på kunskapskanalen...


11 maj är Monty Roberts på hippologum. Sedan hörde jag något om att Barbro från kvällsöppet skall vara i Umeå och prata om vovvar? Riff raff ruff spelar i helgen i villis i alla fall ;0).


Grattat AL idag och tog en motionsrunda tillsammans med vovvarna. Skönt ute nu!


Nu är det House. Måste ta Spiros ben, han gnager så hela huset hoppar!


// Isa

Av Isa - 21 april 2008 19:22


.........................

............................

.........

.....

..


Syntax error nr 1497090 #"##!!¤% 0182401+1....

¤(=!(¤!#%!#%)=!#")¤?!"

=¤(!=%=!?#%¤+3333333333333333333333-....

...........

....................

.................................

........................

..............


Systemet är överbelastat. Var vänlig avinstallera program från din hårddisk innan du försöker installera nytt material...

:::::::::::

::::::::::::::::::::::::::.


Kolla in detta så länge, min hjärna har imploderat.. http://www2.idrottonline.se/templates/Gallery.aspx?id=82983


// Isa



Av Isa - 20 april 2008 17:23

Tjo!


Händelserika dagar. I torsdag gick Dinvie omgång 2 av stapeln och det var en mycket lyckad tillställning! Tyvärr sken tidnigarna med sin frånvaro men närvaron av inbjudna politiker och studieförbund och alla trevliga ungdomar gjorde kvällen till en succé. Läs lite mer här http://www.vk.se/storuman/?showblog=504&showarticle=182066#comment.


Fredags 06.00 men grus i ögonen efter gårdagen så bilade vi iväg 7 brudar till Luleå för tatueringsverkstad samt shopping och festligheter. Allt från musiktävling (HS is the leader of the pac),  sacosäckar och liknande historier till Ica mannen, hotellfrukost och middag på Zan (vilket förresten betyder kvinna på Persiska)


Lördag kväll var jag hemma igen och tog cykeln hem till LS och hämtade doggen. Såg Körslaget och bikade hem sen vid 22 tiden. Stannade till vid bil och el och tränade på apporteringar och avlämningar. S var en stjärna och sprang lydigt "fotad" bredvid cykeln hem sen.


Söndag så bilade vi iväg till Gunnarn, nej Långsjöby med LS och M samt S i bagaget. Fyndade det fulaste jag köpt på länge men jag ska ändå såga det i bitar så det kommer bli kalas när det är klart. Hittade dessutom en haglöfsmidjebälte som var perfekt fynd.


Har varit och gett bältet till MaPa och passade på att titta på Björnspåren som var uppe vid bommen. Hade man bara stått vid fönstret vid rätt tid och i rätt vinkel hade man fått se Bamse the real thing alltså! Spännande ;0) http://www.vk.se/Article.jsp?article=182402&category=390


// Isa



Av Isa - 12 april 2008 17:03

Släkt och vänner till brudparet som samlas och hyllar dem. Tal, tårta och festligheter i en enda härlig röra. Billy Joel låten fick mig nästan i tårar. Det är så fint med två människor som hittat varandra. Prästen talade vackert om att paret skall hitta ett gemensamt rum där de skall kunna vara helt öppna mot varandra och där kärleken får bo. Att man skall vara rädd om det rummet och se till att inte krossa det och göra kärleken hemlös. DB var där med sin fru så det var kalaskul att träffa dem och hinna surra ikapp lite!


Har varit ute 3 vändor med Spiro. 1a fick jag ta om många men sista blev tyst. 2a var han tyst hela tiden. 3e tyst igen+et toppen dirigering! Tjohoo.

  

Ikväll kommer HS så då skall vi käka lite "Reker, sånna man eter" och annat gott! Roligt ;0)


// Isa

Ovido - Quiz & Flashcards