Alla inlägg den 25 april 2008

Av Isa - 25 april 2008 15:57

Toksol ute och ledig! Kavlade upp ärmarna och tog tag i storstädning av Mercan. Ut med allt rat. Dammsög (dubbelteckningundantag för damm, lamm och vad med??) från golv till tak. Högtryckstvätten utvändigt och sedan skrubba med bilshampo för att sedan avsluta med att vaxa.


Tadaaaa vad tjusig hon blev! Fyllt på olja och annat smått och gott så nu vågar jag inte köra henne! Hon får bara stå och glänsa i kapp med de andra bilarna i carporten ett tag tror jag ;0).


Det galna guppet efter Bjursvägen har enligt rapport lagats som tur är, ska nog ta en cykelsväng med Spiro och kolla att det verkligen är ett faktum innan MB får ut och glida =)


// Isa

Av Isa - 25 april 2008 10:25

Dennis Lehane Svart Nåd

Betyg 4- / 5


En spännande bok med ett snabbt tempo. Kanske lite mycket Rambo känsla. Det är några riktigt "tuffa" typer i denna bok. Språket är ibland lite väl grovt men det är väl för att man skall förstå deras värld. Storyn är en "fin flicka" förvandlas till en nerdrogade självmordskandidat och vilka sjuka hjärnor som ligger bakom detta och familjetradegier ovanpå det. Patrik föröker hitta tillbaka till Angi och "Bubba" är tuffare än en stridsvagn som vanligt..


Patient 67 är fortfarande min favorit av Lehane men denna var klart läsvärd.


// Isa

Av Isa - 25 april 2008 10:20

Ibland behöver man en paus och då är det bra med en snickerboa där det är praktiskta handlaget som får arbete och tänkaravdelningen har semester.

Av Isa - 25 april 2008 10:18

Aha! Asfalten börjar titta fram och det är vår i luften! Hela långa härliga sommaren har vi framför oss! Tjo vad mysigt! =)


Orden "vi kan inte förlora en förening" värmer. Hoppas situationen löser sig !!!


jag har aldrig åkt rullskridskor men nu har jag fått för mig att det verkar ganska kul träningsform. Skidorna på vintern är skoj men på sommarn näää då är det mest cykeln och då rullar man ju mest. Så jag sneglade lite på dessa i Luleå...



Ovido - Quiz & Flashcards