Alla inlägg den 20 april 2008

Av Isa - 20 april 2008 17:23

Tjo!


Händelserika dagar. I torsdag gick Dinvie omgång 2 av stapeln och det var en mycket lyckad tillställning! Tyvärr sken tidnigarna med sin frånvaro men närvaron av inbjudna politiker och studieförbund och alla trevliga ungdomar gjorde kvällen till en succé. Läs lite mer här http://www.vk.se/storuman/?showblog=504&showarticle=182066#comment.


Fredags 06.00 men grus i ögonen efter gårdagen så bilade vi iväg 7 brudar till Luleå för tatueringsverkstad samt shopping och festligheter. Allt från musiktävling (HS is the leader of the pac),  sacosäckar och liknande historier till Ica mannen, hotellfrukost och middag på Zan (vilket förresten betyder kvinna på Persiska)


Lördag kväll var jag hemma igen och tog cykeln hem till LS och hämtade doggen. Såg Körslaget och bikade hem sen vid 22 tiden. Stannade till vid bil och el och tränade på apporteringar och avlämningar. S var en stjärna och sprang lydigt "fotad" bredvid cykeln hem sen.


Söndag så bilade vi iväg till Gunnarn, nej Långsjöby med LS och M samt S i bagaget. Fyndade det fulaste jag köpt på länge men jag ska ändå såga det i bitar så det kommer bli kalas när det är klart. Hittade dessutom en haglöfsmidjebälte som var perfekt fynd.


Har varit och gett bältet till MaPa och passade på att titta på Björnspåren som var uppe vid bommen. Hade man bara stått vid fönstret vid rätt tid och i rätt vinkel hade man fått se Bamse the real thing alltså! Spännande ;0) http://www.vk.se/Article.jsp?article=182402&category=390


// Isa



Ovido - Quiz & Flashcards