Alla inlägg den 27 januari 2008

Av Isa - 27 januari 2008 21:42

År av funderande grubblande och funderingar om jag har råd, är det värt det, borde jag, skulle man kunna... Det vore gött...


I helgen small det till och jag bar hem en Lenovo från Lappland Office. Paketet var insvept i en härlig väska och inkluderade PANDA skydd så jag hoppas den håller sig så här kvick och fin. Åh vad gla jag är åt den. Windows Vista är väl inte tvärenkelt men allt som är nytt tar ju lite tid att vänja sig med, men man vänjer sig ju vi allt. Till och med att ctrl knappen sitter näst längst till höger inte längst till höger.... Fn har tagit paradplatsen längst ut på denna modellen. Som för övrigt är en liten fin sak med dubbla kärnprocessorer, 1.46 GB, 120 gb hårddisk skulle det vara men måste kolla upp detta lite... hmm ja sen är det en 15,4 tums skärm och jag känner mig nöjd med den än så länge =).


Idag har jag förstått mig på firewirekopplingen till filmkameran, fört över och redigerat ihop filmen för ryttarföreningen och till och med kunnat lägga på ljud ! Teknikens under på ett bra sätt denna gång!!!


Idag bestämde CW oss och det blir ingen tjejvasa i år. För lite snö och för mycket snuva i kombination med att det låg på en onsdag. Det blir kanske några mil under påsken istället ;0)


/ Isa

Ovido - Quiz & Flashcards