Alla inlägg den 15 januari 2008

Av Isa - 15 januari 2008 22:11

Okey.. Rätt temp, mjölk och varvat ner en timme... hmm nä pratat i telefon en timme med HT. Inte sett scrubsavsnitten men men tha masterplan går inte alltid i lås. Det kan jag leva med. Mot tandborste och sänglandet!


Läste del intressanta bloggar här http://www.bloggtoppen.se/kategori/personligt/ för er som tappat favvo bloggar och behöver hitta nya =)


Hitta förresten en Isawestman till bland bloggarna. Se upp världen vårt mål är att föröka oss för att sedan ta över världen... =)


ZZZZzzzz ahhhh 22.15 brottom till bussplatsen... sälplasen.. =)


// Isa

PS. Dr Oetkers är slut... DS

Av Isa - 15 januari 2008 19:45

Är det dagens i-landsproblem eller? Stress och tidsbrist? Skidskyttekungen sa en gång  i en artikel (som min kära hyresvärd visade mig ) något i stil med: "Tid är rättvist, det är det enda vi har exakt lika mycket av". Sant så sant det är bara det att var och en får välja vad de vill göra med den. "jag ska se om jag hinner". " Jag har inte tid". " OM jag får tid över"... Denna fixering av TID.


Är det för att spara in tid så många bloggar? En text till alla? Äsch näää, jag bloggar för jag är road av text. Text och bokstäver i en enda lång härva av tankar och idéer. Det är skönt! Eller som ungdomarna säger "Det äger" åh vad svårt jag har för sånt... Samma stil på det som "typ" "ballt" och " värsta".... Blääähäääää... Isa är ett fans till svenska akademin. Fast det är väl som det är med språket, det ändras och man får hänga med lite men ibland... vissa bitar kunde man ju slippa. Eller? Mitt favoritotyg är särskriva eller sär skriva... som ni säkert redan märk. Förlåt mig men jag gör det inte med flit. Fast som kära L sa så är hon ju mammaledig nu. ;0). Spelar ingen roll att jag kan ramsor som "Brun hårig sjuk syster söker jobb..."









Av Isa - 15 januari 2008 18:58

Sedär nu fick jag vatten på kvarnen, det är bra att ha en plan. Planen kan vara att man ska sova =). Gårdagenskvällen blev ett intressant tv program om en bild pojke som hade lärt sig navigera sig med hjälp av ett "smackljud" som fungerade som ett ekolod likt delfiner använder sig av! Otroligt, han kunde åka omkring på rolerblades! Det kan inte jag som ser och allt... 9 h sömn klarade jag i alla fall av! Tjohoo! Följde alla tipsen nogrannt och vips så sov jag igen. Skönt!


Pigg idag och glad! Har jobbat med MC och projekt meningsfull fritid. Fått prata med flera härligt inspirerande personer som sitter som kontaktpersoner i olika föreningar. Allt från golf, armbrytarklubb till afrikans dans! Sedan hade jag centralskolans tjejer på hästskolan. Voltige och några satt upp på en stor häst för första gången. Glada barn och gla Isa ;0). LURF´s hästar är otroligt tålmodiga jag blir imponerade av dem varje dag. Baltazar lyfte snällt på alla hovarna för en av tjejerna och Beste stod som en klippa trots en hel del kravlande och "jordenrunt" övningar på hans rygg.


Dagens höjdpunkt kom efter jobbet! Äntligen så pigg att jag kunde prova nya skejtskidorna! Åh de är fina och bra! Tänkte börja lugnt och ta en kort tur till stora bron och kanske två vändor om det kändes bra. Fast det blev en och jag var sliten för det var moddigt och inte finplogat hela vägen. Svårt att det hinns med när det snöar överallt. Grannen är dock suverän på ploga vägen till stallet så oj oj där gick det undan! Glad draghund Spiro sprang som en liten galning första biten och jag höll på stå på näsan mest hela tiden fast klarade mig med två fall. Pinsamt? Mja det kan man ta, fastnade med skejtskidan i snömodden och så drog vovven... Räkna på det själv.... =)


Ma ringde just och hade läst min blogg =) Värsta teknikbruttan!


Åh vet ni, ÅM har twistlakrits som jag ska få! Det är ju galet att de finns kvar och riskerar bortkastning! Nu ska jag äta upp resten av Dr Oetkers lakritsströtsel och se på inspelat Scrubs ! Hunden är nöjd med motionen och tuggar på ett ben och grannkatten, som varit på visit, gick just ut.


// Isa

Ovido - Quiz & Flashcards