Alla inlägg den 23 januari 2008

Av Isa - 23 januari 2008 17:45

4 sekunder kvar av matchen. Spanien har just skjutit... Ahhhh Svensson räddar, han passar och nr 6, Jonas Källman sätter den i öppet mål 27-26 eftersom målvakten var uttaget! Sverige vann just mot Spanien och det var en helt utomjordisk avslutning! Hahaha roligt =)


Hjälp vad hjärtat pickar på när det är sådan här jämna matcher!


Hoppas på mer mål i "powerplay" och på straffar men oj oj vad kul när Sverige vinner igen, har saknat handbollsunderhållning. Man var ju bortskämd med både OS guld och gurkburkar och nu sitter Lövet som kommentator? Världen är en annan men lika roligt när Sverige vinner handbollsmatcher!


Tjoho

Av Isa - 23 januari 2008 15:25

Glömde ju säga att AK blev 2a också ! Kalas inför VM i Östersundi Februari http://www.ostersund2008.se/index.asp 16 dagar kvar!


Sen en annan bra Storumanprestation, Slussforsexpressen gick och vann La Grande Odysee i Frankrike den 4-16 januari 2008. Det är en 900 km lång tävling i de Franska alperna. Det är en mycket krävande tävling med toppförare från både Europa, Alaska och Canada. Läs mer här : http://www.karlssonsleddogs.com/


Det är kul när folk är duktiga!


// Isa


Av Isa - 23 januari 2008 15:02

Illamåendet övergick den där kvällen till frossa... mer illamående... Köld, fötterna tappar känseln.. Fryser, massa täcken och plädar, brrr vad kallt. Buhu ont i magen.. måste spy.. blä.... Lite bättre... Tillfälligt visade det sig.


Trodde illamåendet berodde på den där hemska djurplågeriklippet i söndags, men det var visst en särskillt elakt magvisrus som lyckats hitta fram till mig. Du som lever i Storuman lever farligt nära magsjukeviruset just nu vill jag lova. Var och varannan verkar drabbas och du, det är inte kul... Frossa varvat med överhettning varvat med krälande till WC eller hink om krafterna fullständigt tröt.... Gråta åh vad denna sjukdom är jobbig... Tar aldrig slut.. Vad nu? Nu kräks hunden.. Stackars liten... och så jag... stackar Isa... Buhu vad liten och gnällig man blir när man är sjuk. Det bästa jag vet är att vara frisk.  Det ska jag komma ihåg! Frisk så man kan åka skidor, vara ute, mysa i soffan, träna hunden, hälsa på kompisar, jobba med hästarna och bara må.


ONS 

 Nä nu sitter man här i karantän och klättar snart på väggarna. Har dock ätit idag. En gormemiddag av miniportioner av hälsofil, vispad cocacola, kokt ägg (saltsugen till döds!) och apelsindryck utan större protester från magen än ett och annat morrande knorrande ljud.. Sängen är bytt och sängkläderna kastade ut i kylan för att döda ev små elaka virusar som gömmer sig där. He he -24 grader idag så jag hoppas de lider och kvider som en annan har fått göra.


Missar temakvällen på LURF med tricktrainingen (det är något att se det! Kolla in lite bilder här) och föräldraträff samt sjävaste polismyndigheten som är inbjuden att informera om rätt och ordning. Typiskt =(


// Isa

Ovido - Quiz & Flashcards