Alla inlägg den 20 januari 2008

Av Isa - 20 januari 2008 21:12

Ridlärarmöte. 17 punkter pam pampam klar. Gick rätt smidigt. Sen in med Ice och ut och rida fram och sen dressyrpass för IH. Fram betyder fram och ta i, inte byta gångart till fjösfart... Skänkla och se till att det kommer till arbete oavsett gångart. Avsakningar mot en rörlig hand och gärna ställa hästen samt tänka lite öppna och få undan hästen från innersidan och därigenom hindra spjärn från raka bakben och istället få dem in under hästen och mjuka övergångar. Inte fastna med handen långt bak Isa och släpp inte in i galoppen utan rid övergången. Rid övergångar inom gångarten kort galopp, framåt, samla igen och släpp inte iväg samlingen sen i ökningen.... Icemannen blev trött, men tog ridningen mycket bra enl. IH och det känndes också bra. Fina hästen. Skritta av på lilla rundan (mötte 3 skotrar bl.a R och D var ute med "sina hästar". Det borde dock sitta en namnskylt på skotrarna så man ser vem som är vem, omöjligt annars p.g.a hjälmar och skoterkläder samt helblind som man e på olika skotersorter. Ockelbo. Lynx och Activ eller vad de heter.), rykta honom och la på svett- och regntäcke innan han fick gå ut igen.


Sprang i kapp med Spiro hem (förlorade..), rakt genom duschen och bytte om och så iväg till AL och AJ och barnkalas för L som fyller 2 år i morgon! Lagomt till att hinna se Ferry göra ännu en strålande insats och spurta upp sig till 2a placering. Ska se damerna strax som jag spelat in... =)


Tog en sväng förbi HS och surra och planera lite inför Sparkfesten, ursäkta THE Sparkfest =). Det blir skoj.


Spiro har fel i magen, luktar inte tårta om honom idag. Vad gör man med hundmagar som verkar pajja? J har också varit dålig. Undra vad det är. Blir nog att köpa morotspuré i morgon. Å ja även jag handlar barnmat emellan åt.. Hmm sist var jag totalt vilse bland ICAs långa radhyllmetrar och bara vägrade fråga efter var barnmaten förvarades.. Storuman är en liten plats men där djungeltelegrafen fungerar alldeles utmärkt =)


Nu ska jag se skidor !

Ovido - Quiz & Flashcards