Alla inlägg den 9 maj 2008

Av Isa - 9 maj 2008 18:17


Efter att ha spelat freakothello och fått stryk en sisådär 500 gånger så är det trösterikt att prova på denna sidan i stället : http://www.kunskapsstjarnan.se/othello.php


Idag lyssnade jag på en skiva i bilen med Freddy Mercury som hade duett med en operaliknande sångerska och tyckte det var bra... Enligt Martin Kellerman tidning "Rocky" (vilket för övrigt är en mycket roande strip enligt mig =) innebär det oanade risker att börja lyssna på den typen av musik, eller var det kanske om man lyssnade på klassiskt som man låg riktigt risigt till..


// Isa

Av Isa - 9 maj 2008 17:20

Hej!


Har varit på skjutbanan och skutit in bössan idag. Eller kollat lite med den i alla fall och insett att något måste göras med siktet för den går ca 1 dm för lågt nästan.. Måste ha fått en smäll på kikar´n eller något... Aj aj... Ska fixa ny övningsamunition. (Har de förrsten inte det någonstans i Storuman längre!!??)


Surrar med CiA! Skoj! Var hundra år sedan. Kanske åka och titta på hingstvisning med henne och Hille och HT om hon vill med!! =) Kolla in snyggingen http://www.asrp.se/img/photos/bcapriole.jpg. Står i Varberg. Sen så hoppas jag stifta mer bekantskap med detta vackra djuret, CiAs fina Gaia http://z14.invisionfree.com/Mulen/index.php?showtopic=20875. Siskin har jag för mycket växtgener i mig för att kunna rida men grann att se på e hon i alla fall http://z14.invisionfree.com/Mulen/index.php?showtopic=20041.


HA HA MG, underbar kommentar om sovande. Det är väl så att varje cell behöver sin skönhetssömn för att uppnå vår höga standard! *fniss*


// Isa



Ovido - Quiz & Flashcards